OM VISCOM     MEDIER     CASES     KONTAKTMedier.htmlCases.htmlKontakt.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2

Viscom as er et fuldservice kommunikationsbureau, der er specialiseret i integreret kommunikation. Vi udvikler digitale og trykte løsninger til en lang række virksomheder, organisationer og offentlige institutioner.

Om viscom

Vi arbejder med integreret kommunikation

Viscom as er et fuldservice kommunikationsbureau, der udvikler digitale og trykte løsninger til en lang række virksomheder, organisationer og offentlige institutioner. Vi er specialister i integreret kommunikation. Med os på sidelinjen kan din virksomhed forstærke sin troværdighed og komme tættere på sine forretningsmål. Og til det tager vi alle kommunikationsgreb i brug.


Troværdighed kræver samspil

Det handler om at få al din virksomheds kommunikation til at spille sammen, så den taler med én stemme og dens kerneværdier går igen – uanset hvilke medier og kanaler, vi vælger at kommunikere igennem. For det giver gennemslagskraft og troværdighed, både indadtil og udadtil. Og så er det med til at skabe et klart billede af din virksomhed, som gør den let at genkende i al almindelighed.   

Specialister gennem tre årtier

Gennem tre årtier har vi fungeret som kommunikativ sparringspartner for en bred palet af virksomheder. Siden starten i 1989 har vi holdt et vågent øje med medieudviklingen. Det kommer dig til gode. Vi kan nemlig forsyne din virksomhed med de nyeste løsninger til hver en tid.


Hvorfor vælge os?

Vi er ikke Danmarks største bureau. Men du kan vælge os, hvis du foretrækker en tæt bureaukontakt og kort vej fra tanke til handling. Hvis du er mere til smidighed end bureaukrati. Hvis du kan se fidusen i, at din virksomhed kan få alle sine kommunikationsløsninger ét sted – og hvis du kan lide at samarbejde med et engageret team af akademikere og håndværkere, der ser tingene lidt fra oven. I dialog med dig kan vi tilrettelægge, producere og dirigere din virksomheds kommunikation og bringe virksomheden derhen, hvor den gerne vil være.

Bispevej 4A

2400 København NV

Tlf: 33 25 01 11

viscom@viscom.dk